Retourbeleid

We begrijpen dat soms de beste plannen kunnen veranderen, en dat is helemaal oké. Ons doel is ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent met je aankoop bij ons. Daarom hebben we een eenvoudig en klantvriendelijk retourbeleid opgesteld, zodat je met een gerust hart kunt winkelen. Lees verder om alles te ontdekken over ons retourbeleid.

Retourneren Melden

Als je een product wilt retourneren, meld dit dan als volgt aan ons:

 • Via E-mail: Stuur ons een e-mail naar Info@figure-itout.nl met de vermelding van je bestelnummer, de naam van het product dat je wilt retourneren en de reden van retour.

 • Telefonisch: Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 0649467029 om je retouraanvraag door te geven, maar kijk wel in de klantenservice wanneer we open met de telefoon dit wil af en toe wel verschillen (per week). 

Zodra de retouraanvraag bij ons is gemeld, sturen wij je een mailtje met de retourinstructies en verdere details.

Retourneren Voorwaarden

Hieronder vind je meer informatie over ons PRE-ORDERBELEID. We nodigen je uit om verder te lezen voor alle relevante details over hoe het pre-orderproces werkt en hoe we ervoor zorgen dat je winkelervaring zo soepel en bevredigend mogelijk is.

 1. Pre-order Betaling: Bij het plaatsen van een pre-order wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Geen zorgen, dit bedrag reserveren we in afwachting van het leveren van jouw gewenste product. Als je later besluit om de pre-order te annuleren, wordt het bedrag binnen 14 dagen, op de manier hoe het betaald is terug gestort.
 2. Ruilen en retourneren: Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen naar ons.
  Neem binnen deze periode contact met ons op om je retour aan te melden. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 

 3. Kosten en verpakking: Enkel de kosten voor het retouren van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,92 tot 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder.

  Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@figure-itout.nl

  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen/ bekijken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Gebruik bijvoorbeeld bubbeltjesplastic, keukenpapier of  de Verpakkingsmateriaal die we mee geven in het Pakket om het artikel stevig te verpakken. Vergeet niet om, indien beschikbaar, De pakbon mee te sturen. 

 4. Terugbetaling: Wij streven ernaar om het geld binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel terug te betalen. We zullen het bedrag terugstorten op de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan

 5. Pre-orders: Is je bestelling een pre-order? Geen zorgen, je kunt deze altijd annuleren bij ons. We rekenen geen annuleringskosten.

 6. Klachten en verkeerde bestellingen: Mocht je een klacht hebben of een verkeerde bestelling hebben ontvangen, stuur dan een e-mail naar info@figure-itout.nl. Je kan ook ons een bellen op 0649467029, maar kijk wel in de klantenservice wanneer we open zijn dit wil af en toe wel verschillen (per week). We streven ernaar om binnen 1 tot 2 werkdagen te reageren en samen met jou een passende oplossing te vinden!

Bij Figure it Out zetten we ons in voor een probleemloze winkelervaring en jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We willen ervoor zorgen dat je met plezier kunt genieten van je aankopen en vertrouwen hebt in onze diensten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt of assistentie nodig hebt. We staan altijd klaar om je te helpen!